Werkwijze coaching

De eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek, waarin vertrouwen, veiligheid en de juiste ‘klik’ de basis is voor een eventueel vervolg van het coachtraject. In onze eerste ontmoeting zullen we elkaar informeren en onze wederzijdse verwachting met elkaar bespreken. Als er wederzijds een goed gevoel is ontstaan van vertrouwen, veiligheid en de welbekende ‘klik’, plannen we de vervolggesprekken. Mocht je na het kennismakingsgesprek toch liever afzien van verdere coaching, dan zijn er geen verplichtingen en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Vervolggesprekken

In de vervolggesprekken werken we vooral met actuele situaties en kun je in deze gesprekken open en eerlijke communicatie en een professionele aanpak van mij verwachten.

  • Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 tot 8 sessies, met tussenpozen van 2 tot 3 weken.
  • Een enkele sessie duurt 1,5 uur.
  • De coachsessies zijn in het hier en nu en zijn gericht op jouw coachvraag, verlangens & doelen.
  • Door gesprekken, praktische oefeningen en (huiswerk-) opdrachten werk je aan je doelstelling.

Afspraak annuleren of verzetten

Wil je een afspraak annuleren of verzetten, dan is dat geen probleem, echter dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren kenbaar te maken. Dit kan telefonisch (evt. voicemail inspreken) of per email. Annuleer je niet 48 uur van tevoren dan wordt de gehele sessie van 1,5 uur in rekening gebracht.

Boek hier je 

Gratis

kennismakingsgesprek

Vanaf heden 10 September 2018, neem ik tijdelijk geen nieuwe clienten meer aan ivm met een geplande sabbatical. Excuses voor het ongemak.

6 + 8 =

Methoden

Elk coachtraject is aangepast aan het doel van de client, dat maakt dat geen enkel coachtraject hetzelfde is. Ik maak gebruik van een combinatie van verschillende methoden zoals: