Ik heb de life coaching als zeer positief ervaren. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd waardoor ik in een neerwaartse spiraal kwam. Negatieve gedachtes, oordelen, piekeren. Hierdoor was ik heel moe, slecht slapen, huilbuien.

Marianne luisterde naar mij, liet mij in mijn waarde. Door vragen, oefeningen, opdrachten middels kaartlegging, kernwaardes, communicatie zender–ontvanger liet Marianne mij zien hoe ik hier mee om kan gaan om zo meer rust in mijn hoofd te krijgen. Minder piekeren en minder negatieve gedachtes.  Het gevoel van “ik mag er zijn”. Voor mijzelf opkomen, Nee zeggen zonder je te verantwoorden waarom nee.

Ik ben trots op mijzelf dat ik hulp heb gevraagd hierin.

Annelies uit Hoogkarspel

Ik kwam Marianne per toeval op het spoor, op een moment in mijn leven dat ik rigoureuze beslissing had genomen. Na 12 jaar onderwijs had ik het roer omgegooid en was voor mijzelf te begonnen.
In deze periode vol goede moed, voelde ik me soms verloren. Wat moest ik aan met mijn gecreëerde vrijheid en hoe kon ik mijn onzekerheid, omtrent het slagen van mijn nieuwe carrière de baas blijven. In de vier gesprekken die ik met Marianne voerde hield ze me een spiegel voor, bood me verschillende werkvormen aan waardoor mijn beeld steeds helderder werd. Met name de ombuiging van: “ik moet hard werken om vervolgens te mogen rusten” naar “Om gelukkig te zijn heb ik het nodig om af en toe hard te werken, om vervolgens heerlijk te kunnen uitrusten”. Was voor mij een echte eye opener.
Marianne denkt met je mee, zonder voor je in te vullen en wil samen met jou op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden. Voor mij zijn onze gesprekken erg waardevol geweest!
Astrid, zelfstandig ondernemer uit Westwoud.

Inzicht gekregen in eigen disfunctionerende patronen en hoe hieraan te kunnen werken. Veranderen betekent hard werken aan verandering van mijzelf. Marianne is direct, durft de vinger op de zere plek te leggen. Ik ben tevreden over het inzicht en de handvaten die ik heb gekregen om “mijn probleem” aan te pakken…. Nu moet ik het zelf gaan DOEN.

Liesbeth, zelfstandig ondernemer, Koggenland

Ik ben zeer tevreden over het coaching traject. Ten eerste had ik een goede klik met Marianne. Ze heeft me inzichten gegeven over wie ik ben en waar mijn struikelpunten zitten. Hoe hier mee om te gaan. Naar jezelf leert kijken en wat ik als heel fijn ervaren heb dat ze nergens een oordeel aan geeft in de gesprekken, je gedachte er mag zijn die iedereen heeft, de keuze is wat doe je er mee. Ze observeert, luistert aandachtig en is heel relaxed en oprecht. Je krijgt inzicht doordat ze doorvraagt. Ze heeft handvaten mee gegeven, waar ik ook in de toekomst weer gebruik van kan maken.

Linda, zelfstandig ondernemer, Hoorn

Marianne is makkelijk om mee te praten ze straalt rust uit. Ook vond ik het fijn dat ze samenvatte wat ik had gezegd en zo kon ik mezelf horen praten. Zodat ik zelf kon leren na te denken wat ik eigenlijk zelf dacht en wat ik daar aan kon veranderen.

Voor mij waren de sessies heel leerzaam ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen.
Dit geeft rust en zorgt ervoor dat ik meer energie heb om dingen te ondernemen.

Karin uit Hoorn

Marianne is een fijne coach. Ze kan zich goed inleven in en stelt goede scherpe vragen. Met behulp van oefeningen zorgt zij ervoor dat je anders naar je eigen situatie kijkt. Het heeft mij echt verder geholpen.

Yvonne, administratief medewerker, Hoorn

Een positieve, rustige en persoonlijke benadering.
Ongedwongen en vriendelijk.
Er wordt geluisterd naar de vraagstelling en samen gezocht naar haalbare doelen.
Ik ben goed tevreden over het coaching traject. Wat ik heb geleerd kan ik goed toepassen en heb ik al kunnen toepassen met positief resultaat. Marianne neemt rustig de tijd, legt alles duidelijk uit, heeft nuttige oefeningen om uit te voeren.
Tamara, huisvrouw uit Hoorn