Balans

Wat is nu eigenlijk balans en wanneer ben je en voel je je in balans? Eigenlijk is het antwoord hierop vrij simpel. Je ervaart ‘bijna’ geen stress, je voelt je gelukkig, de dagelijkse dingen gaan je gemakkelijk af en je piekert nergens over.

Maar wat nu als de dagelijkse dingen je niet zo gemakkelijk afgaan, je moeite hebt om alle ballen in de lucht te houden? Hoe kom je dan weer in dat fijne gevoel van balans? Dit vinden we meestal een stuk lastiger. Eigenlijk heb je het gevoel dat je er al van alles aan gedaan hebt en toch lijkt het maar niet te lukken. Je weet heel goed te benoemen wat je niet meer wilt en waar je vanaf wilt. Hoe komt het dan toch dat het je niet lukt?

Balans is niet iets wat je zomaar even koopt bij de bakker om de hoek. Het is belangrijk om je bewust te worden van hoe het was toen je het gevoel van balans nog wel ervoer…. Wat was er toen anders en wat deed jij toen anders? Dit zijn zomaar een aantal vragen die je jezelf kunt stellen. Hierbij kunnen een paar coach sessies je helpen. We gaan dan samen onderzoeken hoe jij je weer in balans voelt.

 

 

Boek hier je 

Gratis

kennismakingsgesprek

Vanaf heden 10 September 2018, neem ik tijdelijk geen nieuwe clienten meer aan ivm met een geplande sabbatical. Excuses voor het ongemak.

5 + 13 =