Vanaf heden 10 September 2018 neem ik tijdelijk geen nieuwe clienten meer aan ivm met een geplande sabbatical. 

 

No-Cure-No-Pay voor Particulieren

”Jouw doel niet bereikt dan krijg je je geld terug.”

Ik heb gemerkt dat er veel animo is voor coaching, maar tegelijkertijd merk ik ook dat de drempel om daadwerkelijk een coach te benaderen voor sommige mensen te hoog is. Veelgehoorde vragen en opmerkingen zijn: “Werkt coaching wel en voel ik me straks echt gelukkiger?”, of “Ik vind het te duur” en “Is het ‘t wel waard?”

Om deze redenen werk ik met jou op basis van No-cure-no-pay. 

Tijdens het coachingstraject maak ik gebruik van de coaching monitor, het evaluatie instrument van het NOBCO, daarmee kunnen we samen tussentijds de voortgang van het traject evalueren. Wordt jouw doel niet bereikt, dan krijg je je geld terug.

Ik nodig je van harte uit voor een Gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat je kunt bepalen of coaching wat voor je is. Op deze manier wil ik voor iedereen die twijfels heeft om de stap naar een coach te zetten een stukje kleiner maken.

Mogelijkheden tot vergoeding voor particulieren.

Werkgevers zijn ook vaak bereid om (een deel van) coaching te vergoeden, bijvoorbeeld in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan of re-integratietrajecten. Dit kun je navragen bij je direct leidinggevende of personeelszaken.

Methoden

Elk coachtraject is aangepast aan het doel van de client, dat maakt dat geen enkel coachtraject hetzelfde is. Ik maak gebruik van een combinatie van verschillende methoden zoals:

 • NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)
 • RET (Rationeel Emotieve Therapie)
 • TA (Transactionele analyse)
 • VBT (Value Based Transformation)

Beroepsorganisatie NOBCO

Maramy Coaching is aangesloten bij en werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO).

 Aanbod voor bedrijven

Als life coach bied ik individuele coaching aan voor uw medewerkers. De eerste afspraak is een kennismakingsgesprek waarin ik samen met uw medewerker de gewenste coach doelen bespreek. Na het kennismakingsgesprek vindt er een drie-gesprek plaats tussen de werkgever, medewerker en de coach ter verificatie en bevestiging van de coach doelstellingen.

Onder het tabblad “coaching” kunt u meer informatie vinden over waarvoor coaching en de werkwijze van life coaching. Mocht u na het lezen van de website vragen hebben of geïnteresseerd zijn in mijn aangeboden diensten kunt u telefonisch of per email contact met mij opnemen. U vindt mijn gegevens op de contact pagina.

 

Verzuimcoach bij re-integratie

 • Advies/controle verzuimdossier;
 • Advies/begeleiding bij re-integratie van uw medewerkers;
 • Advies/begeleiding bij het invullen van de WVP-documenten (Plan van aanpak, bijstellingen, eerstejaarsevaluatie, eindevaluatie.);
 • Verzorgen van 42 weeks melding;
 • Aanvraag deskundigen oordeel;
 • Advies omtrent eerder inzetten WIA-aanvraag;
 • Ondersteuning medewerkers met WIA-aanvraag;
 • Inzet interventie partijen/ bedrijfsarts, arbeidsdeskundige.

Coaching Monitor

Maramy Coaching maakt gebruik van de coaching monitor, het evaluatie-instrument van het NOBCO dat inzicht verschaft in de kwaliteit, voortgang en het rendement van het coachingstraject.