Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent te bereiken!  *

Mijn naam is Marianne Visser en ik woon samen met mijn vriend en dochter in het prachtige Hoorn in Noord- Holland. Als ervaringsdeskundige op het gebied van een Burn-out, Postnatale depressie, Scheiding en diverse andere live-events is mijn fascinatie & interesse voor het mooie vak van coaching gaan leven.

In mijn vorige baan als arbeidsparticipatie coach (verzuimcoach) begeleidde ik medewerkers die (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt waren om duurzaam te re-integreren. In die periode ben ik naast mijn baan een Post-hbo opleiding gaan volgen om mij het coach vak eigen te maken. Dit heeft ertoe geleid dat ik me gediplomeerd Coach Senior Practitioner/ Counselor mag noemen.

In mijn praktijk als life coach begeleid ik mensen die in hun werk en/of op persoonlijk vlak vast (dreigen te) lopen. Dit kan veroorzaakt worden door uiteenlopende problematiek, waar je op de pagina ‘waarvoor coaching’ meer kunt lezen.

Ik vind het een bijzonder grote eer om een kleine bijdrage te mogen leveren aan het geluk en welzijn van mensen. Coaching is voor mij meer dan gewoon mijn werk, het geeft voldoening en ik doe dit dan ook met veel passie en plezier!

Warme groet,

 

 

* Bron: Goethe

Mijn eigen verhaal in de For You.

Hoe ik over mijn eigen grenzen ging en Burned-out raakte.

Klik op onderstaand magazine (pag.13)

  • Gediplomeerd Coach Senior Practitioner/ Counselor
  • Post HBO opgeleid
  • Vermelding in het Abituriëntenregister CPION
  • Aangesloten bij NOBCO
  • Werkt met het evaluatie-instrument van het NOBCO
  • Aangesloten bij EMCC